free hit counter

Discover the future
of STRATEGIC sourcing

We're ready to share it with you at Keelvar Konnect Zurich.

REGISTER
FOR EVENT*
REGISTER 
ZURICH
Löwenstrasse 17, 8001
November 6th 2019
tickets
Register Open
REGISTER

SOURCING bots have landed

Keelvar Konnect brings Sourcing’s greatest minds together to provide an opportunity to learn how Sourcing Bots can drive better talent retention, faster sourcing, and reliable excellence in negotiations. 

Platinum Sponsor | SAP

Zurich, 6th November 2019

Keelvar Konnect is a day long Sourcing Automation conference in the heart of Zurich, Switzerland. Listen to our expert speakers, network in a spectacular space, and experience the future of eSourcing.

THE SChedule

A Morning Session exploring the Future of Sourcing. A Commercial track with an inside look into how Automation is changing the future of sourcing forever. A Technical track with a groundbreaking VIP 'Build A Bot Workshop' for bespoke sourcing bots.

  • 08:30
    Registration, Breakfast & Networking.
    Length: 30 minutes
  • 09:15
    Opening Address
    Length: 30 minutes
    Alan Holland
    C.E.O, Keelvar
  • 09:45
    Google & Auctions
    Length: 25 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Bernd Huber
    Head of Sourcing CoE, Google
  • 10:10
    Digital Procurement at Maersk
    Length: 25 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Jacob Gorm Larsen
    Head of Digital Procurement
  • 10:35
    Bot Skills & Rapid Bot Development
    Length: 25 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    David Devlin
    Prinicipal Software engineer, Keelvar
  • 11:00
    Coffee Break - Track Breakoff

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    • 11:30
      Game Theory and Mechanism Design for Sourcing
      Length: 20 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Alan Holland
      C.E.O. Keelvar
    • 11:50
      Pushing the Value Envelope through Digital Procurement
      Length: 30 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Wolfgang Schnellbächer
      The Boston Consulting Group (BCG)
    • 12:20
      Lunch
      Length: 90 minutes


    • 14:00
      Ghosts of eSourcing Past, Present & Future
      Length: 20 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Rich Wilson
      Director, Keelvar | Previously - CEO, Combinenet
    • 14:20
      Welcome to the New Age: Sourcing Automation in 2019
      Length: 30 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Toby Hannon
      VP Sales, Europe
    • 15:00
      Break

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Length: 30 minutes
    AFTERNOON - GENERAL
    EVERYONE
  • 15:30
    Bot Demonstrations
    Length: 45 minutes
    Benjamin Jakobus
    Sr. Software engineer, Keelvar
  • 16:15
    Next steps for Sourcing Automation
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Alan Holland
    CEO, Keelvar
  • 16:45
    Q&A | Final Remarks
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

  • 17:00
    Drinks & Reception

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Length: 60 minutes
  • 11.30
    Change Management
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Markus Hoerr
    Solutions Manager, Keelvar
  • 12:00
    Product Design & User Experience for Automation
    Length: 50 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Jack Leonard
    Product Design, Keelvar
  • 12:50
    Lunch
    Length: 60 minutes
  • 13.50
    Output Based pricing
    Length: 40 minutes
    Toby Hannon
    VP Sales EU, Keelvar

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

  • 14.30
    Ghosts of eSourcing Past, Present & Future
    Length: 60 minutes
    Rich Wilson
    Director, Keelvar | Previously - CEO, Combinenet

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

THE Agenda

🌅 Upon arrival, a light breakfast, tea and coffee will greet all attendees. The morning session will be open to all participants, and will explore the automation of strategic sourcing and what the future holds.

🌇 Mid morning, Learning Lab participants will leave the main space to attend the exclusive Learning Lab, while Commercial Track participants will experience presentations in the main space.

🌆 In the afternoon, all attendees will rejoin the Main space for some final sessions as well as a Q&A.

  • 08:30
    Registration, Breakfast & Networking.
    Length: 30 minutes
  • 09:15
    Opening Address
    Length: 30 minutes
    Alan Holland
    C.E.O, Keelvar
  • 09:45
    Sourcing Optimization and Scale in the Construction Industry
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Niklas Klarnskou
    Procurement Technology Director, CRH
  • 10:15
    Best Practice in Sourcing: What various industries can learn from each other
    Length: 25 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Armin Scharlach
    Partner & commercial director, oliver wyman
  • 10:40
    SAP Ariba & Keelvar: A Discussion on the Path to Autonomous Procurement
    Length: 25 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Jason Brown
    Vice President, Solution Management - Technology, Infrastructure, and Ecosystems, SAP Ariba
  • 11:05
    Coffee Break - Track Breakoff

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    COMMERCIAL TRACK | all categories

    Get an inside look into how Automation is changing the future of sourcing. Enjoy speakers from various industries with deep levels of expertise discussing best practice, as well as solutions to problems many organizations may face when embarking on this journey.

    • 11:30
      Welcome to the New Age: Sourcing Automation in 2019
      Length: 30 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Toby Hannon
      VP Sales, Europe - KEELVAR
    • 12:00
      Training Data for AI Enabled Sourcing
      Length: 30 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Alan Holland
      CEO, Keelvar
    • 12:30
      Lunch
      Length: 90 minutes

      Optional: Keelvar Sourcing Optimizer demo at 13:30.

    • 14:00
      A Practice Discussion on How Strategic Sourcing teams can effectively & efficiently use Advanced Sourcing
      Length: 40 minutes
      Sebastien Blandino
      Global category director, base chemicals, j&J

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    • 14:40
      Optimization & Automation: The perfect marriage
      Length: 20 minutes

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

      Panos Stavrakos
      Senior Analyst, Keelvar
    • 15:00
      Game Theory and Mechanism Design for Sourcing
      Length: 20 minutes
      Alan Holland
      C.E.O, Keelvar

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    BY REQUEST ONLY

    LEARNING LAB | freight transportation

    A select group of enterprises will share their lessons learned in building Sourcing Bot prototypes. Each company will engage one-to-one with a Keelvar Bot Architect prior to the event to build a bespoke Sourcing Bot prototype for a specific challenge within freight transportation. These prototypes will be presented at Konnect just to other Learning Lab participants, giving you the opportunity to learn from other (non-competing) businesses.

  • 15:30
    AFTERNOON - GENERAL
    EVERYONE
    General Bot Demonstrations
    Length: 45 minutes
    John Paul O Gorman
    C.T.O, Keelvar
  • 16:15
    Next steps for Sourcing Automation
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Alan Holland
    CEO, Keelvar
  • 16:45
    Q&A | Final Remarks

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Length: 30 minutes
  • 17:15
    Drinks Reception

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

  • 11.30
    Change Management
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Markus Hoerr
    Solutions Manager, Keelvar
  • 12:00
    Product Design & User Experience for Automation
    Length: 50 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Jack Leonard
    Product Design, Keelvar
  • 12:50
    Lunch
    Length: 60 minutes
  • 13.50
    Output Based pricing
    Length: 40 minutes
    Toby Hannon
    VP Sales EU, Keelvar

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

  • 14.30
    Ghosts of eSourcing Past, Present & Future
    Length: 60 minutes
    Rich Wilson
    Director, Keelvar | Previously - CEO, Combinenet

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

The TRACKS

THE COMMERCIAL TRACK

€199 €399
EARLY-BIRD SOLD OUT
per person, excl VAT
Single Ticket
  • Presentations and learning sessions from industry leaders relevant to all categories

  • Learning seminars with Keelvar engineers

  • Complimentary food & refreshments

  • Meet and network with like-minded professionals

  • Best practice inspiration for future proofing your organization's sourcing process

BY REQUEST ONLY

THE BOT LEARNING LAB

€3,999
SOLD OUT
per company (1-5 pax), excl VAT
Company Ticket
  • Build a Sourcing Bot for freight transportation with a Keelvar Bot Architect specific to the needs of your organization

  • Four 1-to-1 calls with your Keelvar Bot Architect: identify needs & requirements, then review and refine Sourcing Bot throughout process

  • Demo video of your completed custom made Sourcing Bot

  • Recommendations for best practice and next steps for your organisation’s journey with Keelvar

Need approval to attend?

Download our justification letter

Location

Keelvar Konnect will be hosted in the bright, vibrant TGIM Venue  in Zurich, 5 minutes walk from the central train station. The venue will enable you to connect and engage with the Keelvar Team & many great minds. The open space allows you to be creative and bring your energy to the team.

Track Rooms

The morning session will consist of presentations from the Keelvar team & guest speakers in the main space. After the morning session, Learning Lab participants will relocate to a dedicated Learning Lab.

Refreshments & Lunch

During intensive sessions, your nutrition is essential as it is the fuel for your brain. You will be provided with healthy, nutritious meals throughout the day (breakfast, lunch, refreshments), as well as fresh juices, tea and coffee.

Past Events - Amsterdam

Keelvar’s inaugural Konnect event took place on May 9th last in the city of bicycles and canals, Amsterdam. Click here to learn more about Konnect in Amsterdam.

The VENUE

  • Fresh, Nutritious Meals

  • Refreshing Cold & Hot beverages

  • Nearby Parking Available

  • Spacious venue for networking

  • 650m from Zurich Hauptbahnhof (Main train station)

LOCATION
PAST EVENTS

Konnect  '19